top of page

TIO TIPS FÖR HÄLSOSAM KOMMUNIKATION

10 steg för att förbättra kommunikationen. Kommunikation kan verkligen vara svårt. Om du har svårt att kommunicera effektivt med din partner, skulle jag vilja att du läser följande 10 tips. De kommer att förbättra er kommunikation avsevärt.

Parterapi, Hitta tillbaka till varandra, Relationsproblem, Par terapi, Relationstips, räddar förhållande, Äktenskapsrådgivning, Familjerådgivning, Rädda relationen, Rädda förhållandet, Rädda äktenskapet, Parrådgivning,

10 steg för att förbättra kommunikationen


Kommunikation kan verkligen vara svårt. Om du har svårt att kommunicera effektivt med din partner, skulle jag vilja att du läser följande 10 tips. De kommer att förbättra er kommunikation avsevärt.


1. Sluta fokusera på vad din partner gör fel och koncentrera dig på vad du kan göra annorlunda för att förbättra kommunikationen.


2. Tänk på hur du tolkar din partner. Har du en tendens att anta det värsta? Par med kommunikationsproblem tenderar ofta att tolka vissa ord eller handlingar felaktigt eller anta det värsta. Så försök anta att din partner har de bästa avsikterna (även om det påverkat dig negativt) och reagera utifrån den synvinkeln.


3. Avsätt lite tid varje dag för att åtminstone prata 10 minuter med din partner, diskutera vardagliga händelser och håll dig uppdaterad om deras liv utanför ert förhållande.


4. Öva på att be om förklaring eller förändring angående specifika saker som stör dig eller som du vill se annorlunda. Undvik att kritisera din partner.


5. Ta ansvar för ditt beteende och de misstag du gör när ni löser era relationsproblem. Be om ursäkt när det behövs och förlåt din partner för deras misstag och/eller brister.


6. Varje person bör ta initiativ att lugna sig själv. Om du är arg, förstå när det är dags att ta en paus och gå iväg. Om du ber din partner om en paus, kom överens om när ni ska återvända till ämnet senare och respektera deras önskan om en paus.


7. Var uppmärksam på din ton och ditt kroppsspråk. Endast 7% av din kommunikation består av orden du säger, resten är din ton och ditt kroppsspråk. Se till att alla tre överensstämmer med ditt meddelandes syfte.


8. Ta ansvar för att hantera de problem du har. Uttryck dina önskemål och behov direkt. Förvänta dig inte att din partner kan läsa dina tankar!


9. Var vänlig. Tala med din partner på samma sätt som du skulle tala med en vän, kollega eller familjemedlem.


10. Se till att du också kommunicerar positivt om din partner. Det är mycket viktigt att inte varje samtal blir ett svårt och nedslående samtal. Ge din partner komplimanger och berätta vad du uppskattar hos dem.


Varför bör jag anstränga mig för att förbättra kommunikationen?


Att förbättra kommunikationen med din make eller partner är alltid ett positivt mål att sträva efter. Hälsosam kommunikation i relationer är kopplad till högre kvalitet av tillfredsställelse.


Att förbättra kommunikationen kan rädda ditt förhållande. Agera idag innan det är för sent. Få tillgång till "Den relations räddaren"-metoden idag och lär dig i detalj vad som krävs för att ta kål på dina relationsproblem och återfå det kärleksfulla förhållandet som du alltid har drömt om. Med min hjälp är det möjligt att rädda ditt förhållande! Du kan börja rädda ditt förhållande inom några minuter. Klicka här för att börja direkt med min självhjälpsmetod.

Comments


bottom of page