top of page
banner anders relations raddaren.png

Allmänna affärsvillkor för www.relations-raddaren.com
 

Tillämpningsområde
Dessa allmänna affärsvillkor gäller för alla köp hos www.relations-raddaren.com som görs av konsumenter och företag.

 

Affärspartner
Köpeavtalet ingås med van der Heide Bokförlag, beläget i Tyskland.

 

Avslutande av avtal
Produktpresentationen i vår webbshop är inte ett juridiskt bindande erbjudande, utan en icke-bindande onlinekatalog. Genom att använda betalningslänken lägger du en bindande beställning. Med din beställning bekräftar du att du har läst mina allmänna affärsvillkor och godkänner dessa. Bekräftelse på mottagandet av din beställning sker omedelbart efter betalningen genom ett automatiserat e-postmeddelande. Köpeavtalet träder i kraft först efter full betalning av de beställda produkterna.

 

Priser och betalningsvillkor Fraktkostnad: 50 kr. Mervärdesskatt: 7%. Betalningsmetoder: Kreditkort, Apple Pay, Google Pay, Klarna, Länk, PayPal.
 

Leveransvillkor
E-böcker är tillgängliga för nedladdning direkt efter köp. Tryckta böcker levereras inom 1 till 3 dagar.

Garanti och garantier. Den lagstadgade garantin enligt svensk lag tillämpas. En extra garanti för de varor vi levererar finns endast om detta uttryckligen angavs i orderbekräftelsen för artikeln. För tryckta böcker erbjuder vi en 30-dagars garanti. Om det uppstår brister under denna tid som beror på tillverkningsfel, har du rätt till utbyte eller återbetalning. Rådgivningstjänster och e-böcker är undantagna från garantin.
 

Lagring av avtalstext
Avtalstexten lagras i vårt system efter avslutandet av köpeavtalet och kan på begäran ses av kunden. Dessutom skickas en orderbekräftelse med all relevant avtalsinformation till kundens angivna e-postadress.

 

Avtalsspråk
Det språk som är tillgängligt för avslutande av avtal är svenska.

 

Tillämplig lag
Svenska rikets lag gäller, med undantag för FN:s köplag.

bottom of page